Când puterea întâlnește eleganța

În onoarea aniversării a 25 de ani de activitate pe piața auto din România, compania Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, celebrează lansarea SUV-ului Mercedes-Benz EQC, o nouă clasă de autoturisme Mercedes-Benz propulsate în proporție de 100% electric.

Noul produs EQ al brandului Mercedes-Benz, un SUV cu personalitate, reprezintă interacțiunea armonioasă a emoției și eleganței, posedă o frumusețe atemporală și un interior stilat, este expresiv și robust – ajunge de la 0 la 100 km în 5.1 secunde, autonomie 450 de km, ceea ce trezește dorința imediată de a-l avea. Iar pentru acest lucru sectorul vanzari auto al companiei Auto Schunn reprezintă un real si constant ajutor.

sursă foto: Auto- Schunn.ro

Mercedes-Benz oferă tuturor vehiculelor sale o imagine expresivă și inconfundabilă și dezvoltă produse ecologice și eficientă în segmentul lor de piață fiind fideli și strategiei de reducere a emisiilor de CO2.

Deoarece autoritățile anumitor țări (printre care Franța, Marea Britanie, Norvegia) își arată interesul pentru reducerea poluării prin eliminarea autovehiculelor alimentate cu combustibil diesel și intenționează să interzică vânzarea acestora până cel târziu în anul 2040, următorii 25 de ani ar putea fi reprezentativi pentru întreg mediul de servicii, nu doar cel al producției și vânzării de autovehicule electrice, ci și pentru caracteristicile de confort specifice pentru electricitate și până la infrastructură.

Electrificarea transportului va putea include în viitor și transportul public în vederea oferirii călătorilor a unei opțiuni de transport cu impact minim asupra mediului. Astfel, autobuzele electrice folosite în transportul urban se vor putea încărca la borne speciale și la momente potrivite: uneori în timpul zilei, alteori noaptea, când prețul energiei este scăzut. În zilele în care acestea vor staționa, aceste flote vor putea returna energia stocată înapoi în sistem.

Revenind la confortul personal achiziția unui autoturism propulsat electric va putea fi și ar fi de dorit să fie susținută financiar de către autoritățile competente fie prin finanțare la achiziționare, fie prin reduceri de taxele auto, ceea ce va contribui la redirecționarea atenției către protejarea mediului înconjurător.

sursă foto: auto-schunn.ro

Cele mai importante și dorite beneficii ale utilizarii autoturismului electric ar fi : combustibil zero, emisii zero, costuri de reîncărcare scăzute, motorul silențios, baterii alimentate (eventual) de frânare regenerativă și de stații de realimentare accesibile.

Iar pentru că cele mai multe dintre alegerile noastre sunt ghidate de  plăcere și confort, va fi important și interiorul mașinii care să te fascineze cu o nouă estetică, culori și forme nemaîntâlnite, precum și o funcționalitate maximă. Un design care să te impresioneze cu combinația unică de stil, agilitate și maximă performanță, la care se poate adăuga un modul pilot automat care să te conducă în siguranță la destinație.

Fiecare produs electric va trebui să satisfacă și capricii ce sesizează tendințele pe termen lung și să îndeplinească cele mai înalte standarde în tehnologie, performanță, confort, calitate și siguranță.

Întreaga societate într-un viitor electric va putea da dovadă de o sportivitate elegantă ce se va reflecta în alegeri inteligente și atent studiate și calculate și se va putea ghida după principii ecologice care vor sprijini numeroase campanii de protejare și refacere a mediului înconjurător.

Peste alți 25 de ani probabil ca autovehiculul electric sau electric hibrid va putea căpăta o independență totală, acesta putând fi controlat și comandat de la birou ori de acasă, el înlocuind în mare măsură anumite acțiuni și drumuri ale posesorului său.

Mai exact, autoturismul viitorului, electric sau hibrid electric, ar putea avea mult mai multe atribuții : ar putea duce și aduce produsele comandate către diverse destinații, iar computerul său va putea fi o bază de date în care se vor stoca activitățile mașinii ori ale posesorului; va cuprinde o agendă completă și a programului său pe perioada imediat următoare, putând chiar să intre în contact cu autoturismul persoanelor cu care acesta va urma să se întâlnească. Drept urmare, persoanele respective vor fi ghidate independent de către propriile autoturisme către locul de întâlnire în baza doar a informațiilor transmise de alt autoturism-partener.

Toate aceste proiecții au prins contur încă de la prima creionare a primelor autoturisme electrice, prin vanzarea lor și apoi prin însușirea în masă a principiilor ecologice și a dorinței de continuă evoluție și adaptare la transformări inovatoare.

Orice realitate pornește de la o idee, iar ideea prinde contur și viață prin fiecare dintre noi, prin Mercedez-Benz și conceptul de e-Mobility născut și dezvoltat în jurul dorinței de protecție a mediului.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2019,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s